Back to Portfolio

The Spinney

The Spinney

Purchased by a growing family, the owners of Spinney Cottage wanted to alter and extend the existing two-up, two-down footprint, to create a 4-bedroom home with a new sitting room, kitchen-dining room, bedroom and garden terrace.

Given its delightful rural location our objective in the design was to provide flowing additional living spaces for an active family, whilst maximising the natural light and stunning views over surrounding fields and woodland.

StatusComplete
LocationMortimer, Berkshire
ClientPrivate
Type of ProjectResidential Extension
Year 2006 - 2016
Services ProvidedFull RIBA workstages undertaken on a phased stage basis.
Contract Value£195,000
DescriptionAlteration, extension and re-configuration of an existing 3 bedroom cottage to an extended 4 bedroom dwelling in green belt.